Limburgse oude motoren club

Herfstrit

Omwille van het aangekondigde slecht weer heb ik beslist om de rit van morgen zondag 4 oktober met een week uit te stellen.
Frank Deboosere kondigde beter weer aan voor volgend weekend (het is nog ver, ik weet het).
Ik hoop dat jullie het niet erg vinden, maar met sterke wind en regen is het geen pretje.

Hopelijk zien we mekaar dan zondag 11 oktober. We gaan de rit wel beperken tot een namiddagrit (dus géén dagrit”). Er zullen ook een aantal maatregelen gerespecteerd moeten worden: voor het vertrek, tijdens de pauze en bij aankomst is het verplicht om een mondmasker te dragen en de 1,5 m afstand te houden . De deelnemers zullen worden aangevinkt op de ledenlijst. De rit is ongeveer 80km lang met +/- halverwege een pauze in een horecagelegenheid. Deelnemers zijn uiteraard vrij om al dan niet iets te gaan drinken. Samenkomst om 13 u en vertrek om13u15.

Leden die zeker willen deelnemen verwittigen mij best zo snel mogelijk per mail of telefonisch (0475247994) zodat ik een idee heb van aantallen. Als niemand interesse heeft gaat het uiteraard niet door. Als dit goed verloopt kan dit misschien een lichtpuntje zijn voor de toekomst. Immers, zoals het er nu naar uitziet zullen we ook in in de eerste helft van 2021 met dezelfde situatie geconfronteerd blijven. MAAR VOEL U NIET VERPLICHT INDIEN U ZICH NIET COMFORTABEL VOELT, EN AL ZEKER NIET BIJ ZIEKTESYMPTOMEN.